Friday, February 26, 2010

hati terluka..(ini sangat rahsia ok!)




oleh sebab rahsia sangat..
aku buat keputusan untuk delete entri yang aku tulis tahun lepas tu..pasal *seseorang dari zaman silam*so yang ni dah di edit after 1 year blogging..hee~

memang sangat sedih..even sampai sekarang pon kenkadang bile sunyi sorang sorang aku akan teringat pada dia..tapi just gitu gitu jela..aku pon tak nak ingat lebih lebih..
yang pasti..aku jadi sangat serik..ang i will leave it to God..

sekian..wassalam:)

12 comments:

luna_e said...

weh..asyik tukaq layout je..xdak keja ke..cuba hang cek dalam kol 12, ada tak iklan, iklan angah slalu muncul dlm kol 12 ahahaha

YAtiE HayAti said...

angah..adik da tukaq pengiklan la
tolong tukaq balik ke nuffnang..kalau boleh nti adk bg pasword..hahaha bz nih..

Anonymous said...

"Cinta pertama adalah kenangan. Cinta kedua menjadi pengajaran. Dan cinta yang seterusnya adalah satu keperluan kerana hidup tanpa cinta bagaikan masakan tanpa garam. Lantaran itu pupuklah cinta yang dianugerahkan itu sebaik-baiknya. Agar ia terus mekar dan wangi sepanjang musim"

YAtiE HayAti said...

sape anonymous ni..thanxz buddy..i appreciate ur comment..

Kariberapi said...

Cinta y bnr2 tulus & ikhlas sepatutnya m'jdikn pemiliknya b'tmbh matang, b'iman & b'peribadi mulia. Jka y sebaliknya b'laku, ia m'jd tnda bhw i2 bkn cinta sejati y anda cari2...

YAtiE HayAti said...

timekasyeh kariberapi..:)
thanxz 4 leave a comment..

Anonymous said...

lelaki memang sukar utk di percaya...
bila nak minta couple, mulut punya lah main manis..tapi lepas tu bila nak berpisah,senang saja keluar dari mulut mereka perkataan "break" tu(mcm takde perasaan langsung)... jadi, fikir2lah kepada lelaki yang mempunyai sikap yg demikian...

Kariberapi said...

btl 2 tp xsemestinya dalam setandan pisang bukan kesemuanya busuk n xsemua y diharapkan adalah y t'baik wat kita.. & sblum jmpak org y btol kita akan jumpk yg salah lu n klu kita couple gn seseorg perlu kita kena bersedia myb kita akan pts gn dia nnti @ forever ke ahkir hayat... just bg pandangan je....:-)

YAtiE HayAti said...

ok..tmekasyeh bg pandangan..
tapi ayat kariberapi ni agak tidak konkrit dan susah difahami..huhu

Anonymous said...

memang bukan semua lelaki begitu kariberapi...tapi zmn skrg ni susah btl nak cari lelaki yg blh dipercayai...lagi situ, kdg2 kita bkn tak b'sedia untk lepaskan dia, tp klu blh bg lah sebab yg sebenar, jgnlah guna alasan lain untk cover yg dia sdh ada gf lain...bukan kah gitu...huhuhu...jgn mrh ye..ini pandangan saya je...

YAtiE HayAti said...

waaaa...memang terbaek komen cik anonymous ni..i really love it!
very meaningful..
sooo sad lah..but i m a strong girl..hahaha

YAtiE HayAti said...

waaaa...memang terbaek komen cik anonymous ni..i really love it!
very meaningful..
sooo sad lah..but i m a strong girl..hahaha