Thursday, March 25, 2010

Why we have to be sad??

I m currently reading one book..

Its soooo lovely..What I mean is in terms of its words..What the author wrote was very interesting..Very energetic..Very smooth...and lastly all what he said make me awake from my nightmare..My daydream..

Since 7 months ago I m a very sad girl who pretend to be happy in front of others people..Those who know me very well will know what my sadness came from..

Actually I realize that it was a small problem compared to others people who lose their loved ones or others in Palestine who did not have the shelter to protect themselves..and so on and so forth..

Everytime when I am feeling blur or gloomy or full of sorrow I will definitely read this book..

I just read 10 pages a day before sleep because I really don’t have enough time to read it on the peak hour..hehehe

Jika perasaan mengantuk dating menyerang sebelum tibanya waktu tidur,perbuatan yang palinh buruk adalah tidur melebihi keperluan-maka aku telah membaca salah sebuah buku dan buku buku hikmah, lalu aku tersentak dengan beberapa faedah yang ku dapati-IBNU AL-JAHM cakap..hehe






..janganlah kamu bersedih..sesungguhnya ALLAH selalu bersama kita..surah AtTaubah:40

For those who have not read this book yet..pergila baca!!hehe

Yang dah baca tu..khatamla lagi..hehe

Its really good..i can give you my word dear..:)

Dalam filem SYURGA CINTA pun si heliza tu suruh awal ashaari baca buku ni..hahaha

See yea!!

3 comments:

deqsu said...

yup..btl2..buku 2 banyak manfaatnya..ada satu lagi bukua nk suggest k.yati..pemilik cintaku n tautan hati by fatimah syarha...best buku2 dia n then kita bleh muhasabah dri blk..=)

deqsu said...

yup..btl2..buku 2 banyak manfaatnya..ada satu lagi bukua nk suggest k.yati..pemilik cintaku n tautan hati by fatimah syarha...best buku2 dia n then kita bleh muhasabah dri blk..=)

YAtiE HayAti said...

oo..yeke..mcm pnh jmpe bku tu tp d mana ya..hampir2 baca tp sebok wktu tu tup tup da bes sem..hhehe
thanxz for the suggestion dear~~~